Webinar: Het Nieuwe Leren - virtueel gezond en veilig

Virtual reality is heel goed bruikbaar om medewerkers bewust te maken van gezond en veilig werken. Dit webinar staat dan ook in het teken van de toekomst.

Realistische scenario’s kunnen virtueel worden ingezet om medewerkers te trainen en voor te bereiden op verschillende situaties in het werk. Hoe dat gebeurt, laat Gerald Stoffer zien. De Brandweer, Politie en Ambulancedienst werken hier al mee.

Hoe virtual reality specifiek met behulp van virtual reality- brillen kan worden gebruikt, laat Hans Schuurmans weten. Met deze brillen kun je mensen voorbereiden op situaties in het werk waar de veiligheid en gezondheid op het spel staan.

Sprekers

  • Gerald Stoffer, Medewerker OIV (operationele informatie voorziening), Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden.
  • Hans Schuurmans, CEO van Skillstown.

Hoe kunnen branches en bedrijven dit inzetten?

Dit webinar is geschikt om de kennis binnen jouw branche over de mogelijkheden van ‘het nieuwe leren’ te vergroten. Daarnaast kun je door het promoten van deze webinars bedrijven binnen jouw branche inspireren en motiveren om de mogelijkheden van virtuele leermethodieken te verkennen en zodoende gezond en veilig werkgedrag te bevorderen.

Wil je binnen jouw bedrijf ook medewerkers trainen door het gebruik van virtual reality? Bekijk dan dit webinar en vergroot de kennis binnen jouw bedrijf over de mogelijkheden die de nieuwe, virtuele leermethodieken te bieden hebben.

Meer weten?

Bekijk het andere webinar over de mogelijkheden van het nieuwe leren, zoals bite-sized leren.