Webinar: Veiligheidsgedrag onder de loep

De lancering van de Scan Veilig Gedrag was de reden voor dit webinar. Met dit instrument kunnen bedrijven in kaart brengen hoe veilig gedrag op de werkvloer is georganiseerd. Tegelijkertijd krijgen zij tips en adviezen om de veiligheid verder te verbeteren.

Waarom is het dirigeren van cultuur en gedrag van essentieel belang voor organisaties? Dat hoor je in dit webinar over de Scan Veilig Gedrag. Tevens wordt de wetenschappelijke basis, waarop de scan is gebaseerd, uitgelegd.

Veiligheid naar een hoger plan tillen

Leiderschap is een essentieel onderdeel van de Scan Veilig Gedrag. Daar zoomen we op in. Het doel is om te bewegen van compliance naar participatie en de veiligheid binnen bedrijven naar een hoger plan te tillen.

Sprekers

  • Rob Triemstra, plaatsvervangend Directeur Directie G&VW van het ministerie van SZW.
  • Joyce Rupert, wetenschappelijk onderzoeker, Work with Joy.

Over de Scan Veilig Gedrag

Hoe kunnen branches en bedrijven dit inzetten?

Wil je weten waarom de Scan Veilig Gedrag is ontwikkeld, en horen wat de scan te bieden heeft voor bedrijven binnen jouw branche? Kijk dan dit webinar terug en inspireer bedrijven binnen jouw branche om gebruik te maken van de scan om veilig gedrag te borgen.

Wil je meer te weten komen over de achtergrond en essentiƫle elementen van de Scan Veilig Gedrag? Of wil je het management overtuigen van het belang om deze scan uit te voeren? Gebruik dan dit webinar en borg veilig werken binnen jouw bedrijf.

Meer weten?

Lees hier meer over de Scan Veilig Gedrag en start direct de scan.