Webinar Pesten op de Werkvloer: De OR en de preventiemedewerker aan zet!

Pesten op het werk komt regelmatig voor en is ziekmakend. Wist je dat 1 op de 6 werknemers last heeft van ongewenst gedrag? En dat 6.6% van de werknemers te maken heeft gehad met pesten en dit bij 1 op de 3 leidde tot burn-out klachten? Pesten op het werk is een ernstige zaak en hier ligt dan ook een taak voor de ondernemingsraad en de preventiemedewerker.

Donderdag 15 december van 16.00 – 16.30 uur organiseerde het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) het webinar “De OR en de preventiemedewerker aan zet”.

Kijk HIER het webinar terug!

Experts Seth van den Bossche (TNO) en Alie Kuiper (Bezemer Kuiper & Schubad) geven u in dit webinar inzicht in de aard, omvang, oorzaken en gevolgen van de problematiek. U krijgt handvatten mee waar u als OR of  preventiemedewerker in de praktijk mee aan de slag kunt. Natuurlijk is er tijdens het webinar volop gelegenheid om vragen te stellen.

Lees HIER meer over het programma ‘Aanpak Pesten’. 

Dit webinar vond plaats in voorbereiding op een speciale conferentie die wordt georganiseerd voor OR-leden en preventiemedewerkers in maart 2017. Tijdens deze conferentie wordt o.a. een ‘Roadmap voor de OR’ gepresenteerd met daarin praktische tips voor ondernemingsraden.

Wilt u informatie over de conferentie ontvangen, laat dan uw mailadres achter door middel van het invullen van onderstaand formulier.