Webinar: Doe eens gek en begin een gesprek!

Het belang van een goede BHV-organisatie staat dit webinar centraal. Werkgevers zijn bij wet verplicht om een BHV-organisatie in te richten. Maar helaas onderschatten veel bedrijven het belang ervan.

Wist je dat BHV ook een belangrijke preventieve rol kan spelen binnen bedrijven? Preventie kan ervoor zorgen dat je fysieke en mentale struikelblokken voor gezond en veilig werken kunt signaleren en eventueel kunt verhelpen.

Sprekers

  • Erik Akerboom, korpschef van de nationale politie en ambassadeur van de landelijke Dag van de BHV.
  • Peter Schut namens het Platform Goede BHV Praktijken.
  • John Beijersbergen van Facility Management Haaglanden en in 2012 uitgeroepen als BHV-er van het Jaar.

Hoe kunnen branches en bedrijven dit inzetten?

Breng bedrijven in jouw branche in beweging door het gesprek aan te gaan over een goede BHV-organisatie. Motiveer ze bovendien om hun BHV-medewerkers actief te betrekken bij de preventie. Op die manier kun je gezond en veilig werken stimuleren.

Ben je benieuwd hoe BHV ook voor jouw bedrijf meer kan betekenen? Kijk dan dit webinar en zie hoe je binnen jouw bedrijf het gesprek aan kunt gaan over BHV. Of leer hoe je BHV-medewerkers preventief kunt betrekken bij het bevorderen van gezond en veilig werken.

Meer weten?

Het platform Goede BHV praktijken is een informatie- en communicatieplatform die helpt om de interne hulpverlening bij noodsituaties eenvoudig en doeltreffend vorm te geven en te beheren.

Op dit online platform kun je door middel van actieve inbreng van en met elkaar leren om BHV binnen jouw bedrijf vorm te geven.

Website: https://www.veiligheid.nl/bhv-praktijken

Q&A Doe eens gek en begin een gesprek

Download Q&A Doe eens gek en begin een gesprek