Webinar: De mogelijkheden van bite-sized leren voor gezond en veilig werken

Op welke manier help je medewerkers om hun kennis op peil te houden? In welke zin kunnen nieuwe leermethoden bijdragen aan de bevordering van gezond en veilig werken binnen jouw organisatie? Bite-sized leren biedt verrassende mogelijkheden.

Nieuwe vormen van leren zijn het thema van dit webinar. Eén van de mogelijkheden is bite-sized leren: kennis opdoen in de vorm van korte filmpjes. Deze opnames zijn te bekijken op tablets en telefoons.

De sprekers houden een relaas over de wijze waarop zij nieuwe vormen van leren inzetten voor de flexibele schil van hun organisaties. Ook leggen ze uit hoe ze voorkomen dat nieuwe vormen van leren een te grote impact hebben op de bezetting en productiviteit.

Sprekers:

  • Dorien Krassenberg, onderwijsbeleid en arbeidsbeleid, INretail.
  • René Witte, franchisenemer van meerdere Hema-filialen.

Hoe kunnen branches en bedrijven dit inzetten?

Dit webinar kunnen brancheorganisaties gebruiken om de kennis over de mogelijkheden van ‘het nieuwe leren’ te vergroten. Daarnaast kun je bedrijven binnen jouw branche met het nieuwe leren inspireren en motiveren om de mogelijkheden van nieuwe leermethodieken te verkennen en zodoende gezond en veilig werkgedrag naar een hoger plan te tillen.

Wil je binnen jouw bedrijf ook bite-sized leren aanbieden? Bekijk dan dit webinar en vergroot de kennis binnen jouw bedrijf over de mogelijkheden die de nieuwe leermethodieken te bieden hebben.

Meer weten?

Bekijk het andere webinar over de mogelijkheden van het nieuwe leren door middel van virtual reality.