Spelregels “Uitwisselingsprogramma”

1. Het “Uitwisselingsprogramma” is een initiatief van het Programma Zelfregulering Gezond en Veilig Werken van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. 

2. Inschrijven voor deelname aan het “Uitwisselingsprogramma” kan uitsluitend via de website www.gezondenveiligwerkt.nl.

3. Deelname aan het “Uitwisselingsprogramma” gaat als volgt:

  • Deelnemer vult op de website www.gezondenveiligwerkt.nl het deelnameformulier voor het “Uitwisselingsprogramma” in en is hiermee beschikbaar voor het “Uitwisselingsprogramma”.
  • Elke week maakt het systeem op maandagochtend de matches onder alle actieve deelnemers. 
  • De deelnemer ontvangt per email een notificatie van de mogelijke matches. De deelnemer krijgt maximaal 4 matches per keer.
  • De deelnemer neemt vervolgens rechtstreeks via email contact op met zijn/haar gewenste match(es) om zo een “Uitwisseling” tot stand te brengen. 

4. Het Programma Zelfregulering faciliteert de totstandkoming van matches en het informeren van de deelnemers hierover. De deelnemers hebben rechtstreeks contact met elkaar voor het maken van een afspraak en de invulling van het programma. Het Programma Zelfregulering biedt een draaiboek met opties voor invulling van de dag dat deelnemers kunnen gebruiken.

5. Deelnemers kunnen zich op ieder moment uitschrijven voor het “Uitwisselingsprogramma” via de link in de bevestigingsmail.

6. Als de deelnemer zich uitschrijft wordt hij/zij direct afgemeld voor het programma en worden vanaf dat moment geen e-mails meer verstuurd.